Ochrana osobních údajů
Děkuji za Vaši návštěvu na našich stránkách, těší nás Váš zájem. Bereme ochranu vašich soukromých údajů vážně a chceme, abyste se při návštěvě našich internetových stránek cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí, kterou při mých obchodních procesech bereme na zřetel.
Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy těchto webových stránek, zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Právo na informace
Na požádání vám Dana a Láďa Hanouskovi- cestovní kancelář Aktivní nezadaní, s.r.o., IČ: 02616017 podle možnosti obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud by navzdory našim snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravíme.
Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete je směřovat na info@akcepronezadane.cz , kde vám jsme k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

Kodex ochrany údajů

Získávání a zpracovávání osobních údajů
Když navštívíte naše webové stránky, zaznamenají naše webové servery standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když nám je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace, anket, vypsání cen nebo na realizaci smlouvy.

Bezpečnost
CK Aktivní nezadaní, s.r.o. přijímá technická, organizační a bezpečnostní opatření, aby chránil u nás vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Naše bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Použití a postoupení osobních údajů
CK Aktivní nezadaní, s.r.o. používá vaše osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.
Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení
Chceme vaše údaje použít k tornu, abychom vás mohli informovat o našich produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete nám to kdykoliv oznámit, abychom mohli údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Cookies
CK Aktivní nezadaní, s.r.o. používá cookies k tomu, aby mohl sledovat preference návštěvníků a aby mohl podle toho optimálně vytvářet webové stránky. Cookies jsou malé “soubory”, které se uloží na váš pevný disk. To vede k usnadnění navigace a zajištění vysoké míry uživatelského komfortu webové stránky. Cookies se mohou využívat ke zjištění, zda jste už ze svého počítače navštívili naše stránky. Identifikuje se pouze cookie na vašem počítači.
Používání cookies můžete deaktivovat ve vašem internetovém prohlížeči.

Na akcepronezadane.cz používáme cookies zejména z následujících důvodů:
• usnadnění práce se stránkami, odesílání a vyplnění objednávkových formulářů
• měření návštěvnosti,

1) Usnadnění práce se stránkami
Cookies umožňují trvalé přihlášení na stránkách akcepronezadane.cz a zapamatování dat ve formulářích před jejich odesláním (abyste nemuseli opakovaně vyplňovat, když se třeba něco nepovede). Cookies jsou třeba také k vyjádření souhlasu uživatele s ukládáním cookies.

2) Měření návštěvnosti
Informace o návštěvnosti získáváme pomocí služeb Google Analytics, Netmonitor a Toplist. Google Analytics od Googlu je celosvětově nejrozšířenějším nástrojem měření návštěvnosti. Pomocí tohoto nástroje zjišťujeme zejména počet návštěv na stránkách, odkud tyto návštěvy přišly a jaké stránky si prohlížely.

Soubory cookies, které používáme my nebo třetí strana, jsou ukládány v prohlížeči a neumožňují identifikovat konkrétní osobu, tedy např. zjistit jména nebo poštovní či emailové adresy uživatelů.
Pokud se registrujete na akcepronezadane.cz, sdělujete nám svou emailovou adresu, příp. další údaje. Vaši emailovou adresu ani další údaje z formulářů a objednávek nepředáváme dalším osobám, využíváme ji jen pro účely přihlášení a zasílání vyžádaných zpráv, např. zaslání nového hesla do klubu APN nebo upozornění na nové akce, tipy apod.. V obsahové části stránek akcepronezadane.cz máte pod články možnost doporučit článek na Facebooku. K zobrazení tlačítek obvykle využíváme kódy těchto firem, Facebook tedy mohou získat informace o vašich návštěvách na akcepronezadane.cz.
Společnost Google vytvořila speciální stránku o tom, jakým způsobem využívá data, která získává na partnerských webech, tedy také na akcepronezadane.cz.

Souhlas se zpracováním osobních údajů
Prohlášení prodávajícího: CK Aktivní nezadaní, s.r.o. se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter Vašich osobních a firemních dat, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Údaje, které zadáváte v objednávce eBooku Jak úspěšně prodávat eBook jsou nezbytné pro Vaši identifikaci jako kupujícího. Používáme je k realizaci celého obchodu, včetně nezbytných účetních operací, vystavení daňových dokladů, identifikaci Vašich bezhotovostních plateb a pro komunikaci s Vámi.

Vaše detailní osobní data i údaje o nákupech jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a nejsou poskytovány třetím stranám.

Souhlas registrujícího se návštěvníka webu: Vyplněním webového formuláře souhlasí kupující se zařazením všech jím vyplněných osobních údajů do databáze CK Aktivní nezadaní, s.r.o. , IČ 02616017, sídlem třída Edvarda Beneše 1555/22, Hradec Králové, jakožto správce, a s jejich následným zpracováním prostřednictvím zpracovatele pro marketingové účely a obchodní sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu do odvolání souhlasu.

Zároveň registrovaný uděluje souhlas s tím, aby mu prodávající zasílal informace o připravovaných akcích a nabídce svých obchodních partnerů.